יום ראשון, 9 בדצמבר 2012

לביבות ברוקולי

בזמן אחרון אני מחפשת חידושים בייחוד לארוחה משותפת היחידה ביום שאנחנו מקפידים לאכול ביחד, ולהלן אחד החידושים: לביבות ברוקולי אפויות - כי זה פחות טרחה, ולא מפוצץ בשמן ולא מסריח משמן מטוגן - להבדיל מלביבות תפו"א המסורתיות.


לביבות ברוקולי, טעימות ועדינות


יום שבת, 8 בדצמבר 2012

עוגיות מטוגנות

ברוח החג המציף את הרשת בריחות של שמן שרוף, גם אני ,סוף סוף, בשעה טובה, מעלה את המתכון לעוגיות מטוגנות, אחת הסיבות היא שאת העוגיות אני באמת מכינה פעם בשנה, וכן הן באות במקום הסופגניות שאליהן ממש לא התחברתי  בשום שלב בחיי (חוץ מאולי דונאטס ממולאים בקרמים עשירים, כשהיתי בהריון- אבל זה לא סופגניה) . וגם כאן המתכון המקורי מבית הוריי נשכח אי שם במחברת של אמא. ובכלל הרעיון להחליף עם העוגיות את הסופגניות  עלה בראשי רק לפני שנתיים (עד אז היתי מסתפקת בלביבות בלבד). והיתרון הגדול של עוגיות על פני הסופגניות הוא שאפשר לאכול ולהינות מהן גם כמה שעות אחרי שיצאו מהשמן ועד כמה ימים (אם נשאר משהו).