יום רביעי, 30 בינואר 2013

בראוניז שוקולד 2

הוזמנו לכוס קפה ועוגה, כשהעוגה עלינו. בלי לחשוב יותר מידי ניצלתי הזדמנות להכין מתכון נוסף שיש ברשותי לבראוניז
לשיפותכם איזה מתכון באמת מוצלח יותר זה או זה? (לדעתי  האישית הבחירה במתכון תלויה בכמות השוקולד שיש בבית).
אגלה ואספר שהפעם שידרגתי את הבראוניז עם תמצית מנטה  יצא שונה וטעים כאחד, מומלץ למי מכם שאוהב שוקולד מנטה. (ויודע איפה להשיג תמצית מנטה איכותית). אך לא מחייב לרוב אני מוסיפה ליקר קפה וזה עדיין יוצא מעולה




רכיבים:
150 גרם חמאה
כוס וחצי סוכר
300 גרם שוקולד (נטיפים לבישול, שוקולד מריר,שוקולד צ'יפס)
4 כפות מים
4 ביצים
כפית תמצית וניל
כף ברנדי/קלואה/ליקר אחר או כפית תמצית מנטה
1.5 כוסות קמח
0.5 כפית מלח
0.5 כפית א.אפייה
0.5 כפית סודה לשתיה

תוספות אפשריות: שוקוד צ'יפס או קוביות קטנות של שוקולד, אגוזים למיניהם, צמוקים וכד'

הכנה:
להמיס 4 מצרכים ראשונים בקערה מעל סיר מים רותחים, להוסיף את הוניל והברנדי
תוך כדי ערבוב מתמיד (כדי לקרר) להוסיף ביצים- אחת אחת
להוסיף את כל החומרים היבשים ולערבב היטב.
לשמן מעט 2 תבניות 30X20 , להעביר את הבלילה לתבנית ולאפות בחום 170-180 מעלות 25-30 דקות.
לחתוך כשזה עוד חם

הפעם כמו שאמרתי הוספתי תמצית מנטה, על אחת התבניות פיזרתי פיסטוק קצוץ ועל השניה שוקולד צ'יפס 
ברוניז עם שוקולד צ'יפס

בראוניז עם פיסטוק מעל



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה